Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ons team

(voor de honden, zie AAT)

Renee Marell

MSc. Orthopedagoog (BAPD) en eigenaar van Therapoot

Hoi allemaal, mijn naam is Renee. Ik ben MSc. Orthopedagoog (BAPD) en oprichter van Therapoot. Samen met mijn man en mijn twee honden woon ik in Heerlen. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, tuinieren, dansen en eigenlijk alles wat met dieren te maken heeft. Ik hou veel van de natuur. Therapoot is geboren door mijn twee passies te combineren, namelijk het werken met kinderen en jongeren én het werken met dieren. Ik vind het belangrijkste aan ons werk dat we een goede vertrouwensband met de jeugdigen opbouwen door aan te sluiten bij hem/haar. En humor is ook erg belangrijk! "People start to heal, the moment they feel heard".

Inez Marell

Hulpverlener, Social Media en docent geschiedenis

Hey allemaal!

Mijn naam is Inez, ik ben geschiedenis docent en werk sinds 2017 bij Therapoot. Hier bied ik zorg en geef ik onderwijs op maat. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, mede daardoor ben ik het gezicht achter de social media kanalen. Samen met mijn 2 cavia's (Pablo en Carlos) woon ik in Heerlen. Ik ben gek op reizen, wandelen, dansen en festivals. Een losse sfeer, grapjes en plezier vind ik ontzettend belangrijk.

"Bewaar wat fijn is, of het nu groot of heel klein is. Hou vast wat raakt, laat los wat niet gelukkig maakt".

Eise Hendriks

Psycholoog en hondengedragsdeskundige

Hoi ik ben Eise, drs. psychologie en hondengedragstherapeut. Ik woon samen met mijn vriendin, 3 honden (Pim de teckel, Chester de Korthals Griffon en Mia een Cocker mix) en 2 katten. Mijn hobby’s zijn: klussen aan mijn huis en dat van vrienden, mijn (moes)tuin, lezen en uiteraard met de honden wandelen.